Thomas Berge reageert op relatiebreuk.

Thomas Berge reageert vandaag zelf op zijn relatiebreuk met vriendin Elianne. In de media verscheen het bericht dat hij zijn gezin verlaat met jonge kinderen om de hort op te gaan met zijn nieuwe minnares. Thomas deed zojuist zelf het verhaal op FB;

De berichten zijn waar. Het klopt dat ik een punt achter onze relatie heb gezet. Na diverse pogingen en relatietherapie, is het niet gelukt om de relatie voort te zetten.  ‘Dankbaar ben ik voor de mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt in de afgelopen drie jaar’. De gedeelde liefde voor onze kinderen zorgt ervoor dat we altijd aan elkaar verbonden blijven. Ik zal Elianne, als moeder van onze kinderen, altijd blijven steunen en respecteren. Benadrukken wil ik dat er absoluut geen andere vrouw in het spel is. Zoals jullie zullen begrijpen, kent deze situatie alleen verliezers. Daarom vraag ik jullie om ons onze rust en ruimte te gunnen, zodat we samen als ouders van Saint en Sky Méa, onze weg richting de toekomst kunnen vinden.

Veel dank, Thomas Berge