Promotour CAFÉ BILJART van Hugo Peeters

Ter promotie van zijn single Café Biljart maakt Hugo Peeters een tour langs diverse cafés en zalen. Hij doet dit niet alleen; hij treedt op samen met 2 zangeressen, een bassist en een gitarist/zanger voor een echte live-sound. Tijdens dit avondvullende programma zingt Hugo naast zijn zelfgeschreven liedjes ook covers van bekende NL-talige artiesten.

Daarnaast doet hij ook nog een Tribute to Jannes act met de bekende hits van deze populaire zanger. De volgende single van Hugo Peeters laat niet lang op zich wachten. Op dit moment is hij druk bezig in de studio met de opnames van nieuwe liedjes en zijn promotour Café Biljart. Plugging en promo voor de nieuwe single zal verzorgd worden door Willem de Bie Music Promotion. Voor meer info, check zijn social media kanalen.

9 feb De Viersprong Nieuw-Dijk
16 mrt Het Centrum Wageningen
23 mrt De Bijland Tolkamer
13 apr De Boemerang Zevenaar
14 apr De Klok Gendt
18 mei Bonny & Clyde Elden
25 mei De Veemarkt Doetinchem
1 jun Merkus Oosterhout Gld
29 jun De Boemerang Zevenaar