Perry Zuidam – Droomland

Het is precies 90 jaar geleden dat, in maart 1934 door Willy Derby,  de eerste Nederlandse versie verscheen van Droomland. Een Nederlandse vertaling op het oorspronkelijk uit Amerika komende lied Beautiful Isle of Somewhere. Daarna volgden in de jaren 50 Johnny Jordaan en Willy Alberti en in 1993 verscheen de laatste versie van Paul de Leeuw en Andre Hazes.

31 jaar later komt Perry Zuidam met een hedendaagse versie. Het was Aad Klaris die Perry enige tijd geleden uitnodigde om samen een CD single te maken. Het arrangement lag al klaar alleen wist Klaris nog niet door wie hij het gezongen wilde hebben. Na het bezoeken van het 25 jarig jubileumconcert van Perry Zuidam  was hij  onder de indruk en wilde hij dat Perry dit lied ging zingen. Na het concert werd Perry deze productie door Aad Klaris aangeboden.

https://www.youtube.com/watch?v=s9kQLwupmGE