Nieuwste single van Franky Falcon.

Franky Falcon uit Den Bosch brengt zijn nieuwe single ‘Eenzaam voor altijd alleen’ uit. Met zijn karakteristieke stem en opzwepende muziek zal deze hit zeker niet teleurstellen.

Het nummer is in 2003 geschreven door Emile Hartkamp en Rini Schreijenberg, en is exclusief voor Franky Falcon in een nieuw feest jasje gestoken door producer Mario Veltman. Garantie voor een regelrechte knaller. Na hits als ‘Ik heb niemand nodig’, ‘Niemand zal mijn tranen zien’ en ‘Mijn hart dat huilt’ weet Franky Falcon als geen ander pure emotie en feest perfect te combineren. Zo ook met de nieuwe single ‘Eenzaam en altijd alleen’

Franky Falcon is klaar om je hart te veroveren met zijn nieuwste hit. Laat je meeslepen door zijn muziek en geniet van de kracht en passie die deze artiest met zich meebrengt. Gegarandeerd FEEST!