Nieuwe single van Dries Roelvink “Gewoon Een Glimlach”

“Gewoon Een Glimlach” is de titel van de nieuwe single van Dries Roelvink.  Toen Dries begin dit jaar naar een tv-show van Udo Jürgens zat te kijken viel hem één nummer erg op “Nur ein lächeln”. De volgende dag klopte hij bij zijn jeugdidool Ben Cramer aan, met de vraag of juist hij de vertaling voor zijn rekening wilde nemen.

“Gewoon Een Glimlach” is geschreven door Ben Cramer en mede mogelijk gemaakt door Jan Vayne, Hans Rusche, André Vrolijk, Hans Ravenstein & Studio Groenland. “Gewoon Een Glimlach” is een prachtige ballad waar we Dries van een hele andere kant horen!

Dries is geboren in de Amsterdamse Jordaan. Op jonge leeftijd was de liefde voor voetbal erg groot. Tijdens zijn voetbalcarrière zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome, en op feesten en partijen. Hij besloot mee te doen aan een talentenjacht op het Rembrandtplein, in de bekende “Shorts of Londen” en hij kwam als winnaar uit de bus. Hij ruilde zijn voetbalschoenen in voor een microfoon. Zijn eerste hit “Maria Magdalena” stond wekenlang hoog in de hitparade. Met zijn “Onemanshow” maakte Dries veel indruk in respectievelijk de Kleine Komedie, het Amsterdamse Concertgebouw, het Koninklijk Theater Carré en Theater De Meervaart.

Mede door zijn ruime stembereik en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen. Hij is in het gehele land uitgegroeid tot een TV personality. “Gewoon Een Glimlach” is binnenkort te beluisteren op alle download- en streamingsportals waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.