Nieuwe single Tyrone Oscar

Tyrone Oscar is een zanger/muzikant uit Maastricht. Hij leerde zichzelf keyboard en gitaar spelen en ontwikkelde zich tot singer-songwriter. Tyrone schrijft aansprekende – vaak erg persoonlijke – teksten die hij met z’n warme stem overtuigend weet te brengen.

Eén van zijn grote voorbeelden is Ilse De Lange. Haar kracht en doorzettingsvermogen motiveren hem als artiest. Hij bracht de afgelopen jaren al meerdere nummers uit, waarmee hij een steeds groter publiek weet te bereiken. Tijdens zijn depressie liep muziek als een rode draad door zijn leven. Met de single ‘Watch Me Fly’ sloot hij de donkere periode af en mocht hij onder andere zijn verhaal doen bij Giel Beelen (3FM).

Op 6 mei 2022 bracht hij zijn album ‘Paper Heart’ uit en vierde hij dit met een uitverkochte release show op een van de grootste pop podia in Zuid-Limburg. Op dit album brengt hij verschillende hedendaagse onderwerpen als depressie, pesten en liefde aan bod, om op deze manier nog meer mensen te kunnen bereiken met zijn verhalen.

Met zijn nieuwe single ‘At My Worst’ wil Tyrone nog meer mensen bereiken. Hij dook in de studio en experimenteerde met een compleet nieuwe sound. Het nummer gaat over het mooie gevoel wanneer iemand om je geeft op welke manier dan ook. Zowel op persoonlijk als muzikaal gebied is de groei te horen en dit belooft alleen maar mooie dingen voor de toekomst.

‘At My Worst’ is te beluisteren op alle download- en streamingsdiensten waaronder Spotify, Apple Music en Deezer.