Nieuwe single Ray Benjamin; ‘Pappie loop toch niet zo snel’.

Ray deed mee aan verschillende talentenjachten, zowel regionaal als landelijk, en stond op zijn 17e al op in de kwartfinale van het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen. In 2021 deed hij mee aan Thank you for the Music (SBS6) en was hij voor het eerst te zien in The Voice of Holland.

Hij kwam toen niet door de blind auditions, maar Waylon en Ali B vroegen hem om volgend jaar weer mee te doen. Dit deed hij in 2022 en toen draaiden er wΓ©l twee stoelen om! Helaas werden de afleveringen na twee afleveringen gecanceld, door ondertussen bekende redenen. Toch kreeg Nederland alvast een voorproefje van wat Ray allemaal in huis heeft; hij kreeg dan ook veel aanvragen voor tv- en radio-interviews. En zijn single β€œOh wat ben je mooi” werd volop gedraaid op onder andere Sterren.nl.

Na o.a Als ik je laat gaan, Drink Leef en pluk de dag en Ik geloof je niet meer , is er dan nu een nieuwe single uit genaamd Pappie loop toch niet zo snel