Nieuwe single Marco Schuitmaker ; Schaam je voor je tranen niet.

‘Schaam Je Voor Je Tranen Niet’, de nieuwste single van Marco Schuitmaker, is een opgewekte versie van het bestaande nummer van Arne Jansen. Marco heeft het lied op zijn eigen unieke manier geherinterpreteerd, met een frisse en vernieuwende twist. “Ik vond dit altijd al een prachtig nummer vanwege de tekst.

De titel zegt het al: schaam je voor je tranen niet. Iedereen ervaart wel eens verdriet, en dat is oké. Als dat tot tranen leidt, is dat niet erg en hoef je je er niet voor te schamen. Ik hoop dat mensen dit nummer net zo kunnen waarderen als ‘Engelbewaarder'”, aldus Marco Schuitmaker.

 Op 9 november staat Marco Schuitmaker in de Gelredome! Tickets zijn verkrijgbaar via https://marcoschuitmaker.nl/

Videoclip door APEX AV