Nieuwe single Bertus Sipma ; Cinderella

Bertus Sipma is geboren op 5 Augustus 1989 in het Friese Twijzelerheide. Al vroeg in zijn kinderjaren wist Bertus het al, hij wilde later ‘Artiest’ worden. Op zijn zesde stond hij al op de bühne, tijdens de playbackshow. Van zijn eerst verdiende geld kocht hij zijn eerste microfoon, en zong thuis mee met het Nederlandse lied.

In 2008 kwam zijn eerste CD uit met als Titel ‘Als een meeuw in de wind’ die snel werd opgepakt door de piratenstations in Friesland. De single werd samen gemaakt met Peter Alma in het Friese Harkema. In de jaren daarna werden er onder andere singles gemaakt met Sietse Haarsma, Jeroen Dirksen en Martin Sterken. Sinds januari 2018 zit Bertus in de stal van Emile Hartkamp, die vanaf dat moment alle liedjes produceert en schrijft. Door Bertus zijn enthousiasme, gevoel voor humor, en het aanvoelen van publiek, weet hij op elk evenement de juiste toon aan te slaan, en van uw feest een top show te maken. Bertus is een ‘Down to earth’ type die houdt van feest en gezelligheid. Bertus is te boeken voor 30 min tot een avondvullend programma van 4 uren inclusief geluid en licht. Waarbij hits voorbij komen van o.a Frans Bauer, Django Wagner, Jannes, André Hazes en natuurlijk zijn eigen liedjes. Tevens is Bertus in januari 2018 zijn eigen Entertainment bedrijf begonnen, om u van dienst te zijn voor o.a het boeken van artiesten, licht, geluid, catering, tentfeesten, beveiliging, posters en presentaties. Niks is dan te gek en alles kan geregeld worden. Uw complete feest van A tot Z!

De nieuwste single van Bertus heet Cinderella

Bertus Sipma – Cinderella – YouTube