Myrna Goossen vol lof over de nieuwe single ‘Springen’ van Michael Bakker

Op 20 februari 2024 verscheen op het platenlabel van Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw) de splinternieuwe single ‘Springen’ van Michael Bakker. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij Myrna Goossen. Vorig jaar vroeg Myrna, die tegenwoordig ambassadrice is bij Fletcher Hotels, aan Michael of hij haar wilde assisteren met het maken van tv-commercials en aanvullende promotievideo’s voor deze hotelketen.

Vanaf dat moment werken ze hiervoor samen. Myrna als creative director/presentatrice en Michael als cameraman/editor. Tijdens een opnamedag bij Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen nam Myrna even de tijd voor een fotomoment met Michael.

Michael: “Dat was voor mij een hele verrassing. Het was ook leuk om te horen dat Myrna de single erg leuk vond en ze gaf me complimenten over de professionele productie. Overigens heb ik van meerdere mensen positieve reacties ontvangen en dat doet een mens goed. Uiteraard blijf ik ook gewoon mijn Elvis Presley act op het podium vertolken. Ik heb hiermee al een groot aantal optredens verzorgd in binnen- en buitenland. Met m’n nieuwe single ‘Springen’ probeer ik een andere doelgroep te bereiken. In de loop van het jaar wil ik een aantal leuke evenementen plannen om mijn naamsbekendheid als zanger te laten groeien. Natuurlijk liggen er al een aantal ideeën op tafel die uitwerkt moeten worden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken.”

Michael en Myrna hebben elkaar lang geleden leren kennen bij de AVRO. Michael kwam bij die omroep als jonge assistent binnen en Myrna was secretaresse/omroepster. Sinds 2009 houdt Michael zich dagelijks bezig met het bedenken, regisseren en produceren van televisieprogramma’s die geproduceerd worden door zijn eigen bedrijf MB Pakkend Media BV. Ze werkten samen bij de RTL4 programma’s ‘Eigen huis &  tuin’ en ‘Klussen met kijkers’. Sinds 2020 presenteert Michael wekelijks op RTL4 het zeer populaire programma ‘Life Is Beautiful’. De eerste vier seizoenen presenteerde Myrna ook dit lifestyle programma waar genieten centraal staat. In de periode dat ze niet samenwerken kwamen Michael en Myrna elkaar privé ook regelmatig tegen. Voor Michael was het dan ook een hele eer dat hij door Myrna gevraagd werd om samen voor Fletcher Hotels aan de slag te gaan. Ze omschrijven deze opdracht als zeer productief en inspirerend.