Mylène & Rosanne ; ONZICHTBAAR

 

Mylène en Rosanne zijn een eeneiige tweeling geboren in Amsterdam. Opgegroeid in Badhoevedorp en hebben al in meerdere musicals gespeeld, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek, Waanzinnig gedroomd, Hotel de Grote L en momenteel Tina de Musical. En hebben twee jaar meegedaan aan Kinderen voor Kinderen en samen met K3 in de liveshows “EYO” in de rol van de kleine Josje gestaan. Ze hebben met hun eigen liedje “Double Me” het Junior Songfestival 2013 gewonnen en ons land vertegenwoordigd in Kiev tijdens de Eurovisie Junior Songcontest 2013.

Mylène  is een multitalent en al meer dan 14 jaar bezig met zingen, dansen, presenteren en acteren, zowel op toneel, voor de camera en als stemacteur. Mylène studeert Muziek Theater aan het Conservatirium – ArtEZ.

Mylène speelde, sinds haar 8e jaar, in verschillende professionele musicals, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Shrek, Waanzinnig Gedroomd, Hotel de Grote L en Tina de Musical. Voor deze laatste musical werd zij, samen met haar eeneiige tweelingzus Rosanne, genomineerd voor een Musical Award – Aanstormend Talent. Mylène was lid van het Kinderen voor Kinderen koor (2009 en 2010) en speelde in de K3 show EYO de kleine Josje. Vanaf haar 9e jaar danste zij bij Lucia Marthas -Institute for Performing Arts en volgde daar tot haar 15e jaar, gecombineerd met haar VWO opleiding, de DAMU vooropleiding. Sinds hun overwinning in 2013 bij het Junior Songfestival met hun eigen geschreven liedje Double Me vormen Mylène en Rosanne een zangduo en daarop volgden hun hitsingles en nummer 1 noteringen; Me & My Selfie (meer dan 22 miljoen views op Youtube), MooiBoy, 1000 Mooie Wensen, Sister BFF, Summer Vibes, Music is Magic, Wanna Be You, The One en hun nieuwste hit …………………... Ook op het gebied van Sociale Media, met meer dan 120.000 abonnees op Youtube, meer dan een half miljoen volgers op Tik Tok en vele volgers op Instagram is Mylène een populaire en veel gevraagde Influenser.

Mylène PRESENTEERT zich al twee seizoenen prominent als jurylid bij het RTL4 programma “All Together Now”. Ook ACTEERDE zij in verschillende reclamespots waaronder die voor “Telenet” (België), “Promovendum”, “Volkswagen” en “Almhof”. Mylène is ook een veel gevraagde VOICE-ACTING-actrice voor o.a. games, films en series voor o.a. ZAPP, RTL Telekids, Disney, Netflix, Studio 100, Nickelodeon, zoals: de Nickelodeon serie Nicky, Ricky, Dicky, Dawn, Jurassic World en o.a. de bioscoopfilms “De Vijf En De Piratenschat”, “De Dolle Tweeling”, “De Fabeltjeskrant” en “Ralph breaks the Internet”. Naast ZANGERES is Mylène ook ACTRICE in tv-series en films. Zo was zij te zien in de (SBS6) serie “Meiden van de Herengracht”, de improvisatie show “De Vloer Op JR.” (VPRO/HUMAN), “Spangas” (NCRV) en in de Film “Hotel de Grote L” (Kaap Holland / Warner Bros), 100% Coco in New York, Brugklas de film. Niet alleen worden de liedjes er regelmatig gedraaid, Mylène & Rosanne zijn ook regelmatig te horen als Radio DJ bij Efteling Kids Radio.

 

Rosanne  is een multitalent en al meer dan 12 jaar bezig met zingen, dansen, presenteren en acteren, zowel op toneel, voor de camera en als stemacteur. Rosanne studeert Muziek Theater aan het Conservatirium – ArtEZ.

Nadat zij van jongs af aan op hoog niveau turnde en in 2009 Goud en in 2011 Brons wist te behalen op het NK Turnen, danste zij vanaf haar 11e jaar bij Lucia Marthas -Institute for Performing en volgde daar tot haar 15e jaar, gecombineerd met haar VWO opleiding, de DAMU vooropleiding. Rosanne was lid van het Kinderen voor Kinderen koor (2009 en 2010) en speelde in de K3 show EYO de kleine Josje. Zij speelde in verschillende professionele musicals gespeeld, waaronder Droomvlucht, Dik Trom, Waanzinnig gedroomd en Tina de Musical. Voor deze laatste musical werd zij samen met haar eeneiige tweelingzus Mylène, genomineerd voor een Musical Award – Aanstormend Talent. Sinds hun overwinning in 2013 bij het Junior Songfestival met hun eigen geschreven liedje Double Me, vormt Rosanne samen met Mylène een zangduo en daarop volgden hun hitsingles en nummer 1 noteringen: Me & My Selfie (meer dan 22 miljoen views op Youtube),  MooiBoy, 1000 Mooie Wensen, Sister BFF, Summer Vibes, Music is Magic, Wanna Be You, The One en hun nieuwste hit ………………. Ook op het gebied van Sociale Media met meer dan 120.000 abonees op Youtube , meer dan een half miljoen volgers op Tik Tok en vele volgers op Instagram is Rosanne een populaire en veel gevraagde Influenser.

Rosanne PRESENTEERT zich al twee seizoenen prominent als jurylid bij het RTL programma “All Together Now”. Ook ACTEERDE zij in verschillende reclamespots waaronder voor “Telenet” (België), “Promovendum”, “Volkswagen” en “Almhof”. Rosanne is een veel gevraagde VOICE-ACTING-actrice voor o.a. games, films en series voor o.a. ZAPP, RTL Telekids, Disney, Netflix, Studio 100, Nickelodeon, zoals: de RTL Telekids serie Annadroids en o.a. de bioscoopfilms “De Dolle Tweeling”, “De Fabeltjeskrant”, “Ralph breaks the Internet” en “100% Wolf”. Naast ZANGERES is Rosanne ook ACTRICE in tv-series en films. Zo was zij te zien in “Spangas” (NCRV) en in de Film “Hotel de Grote L” (Kaap Holland / Warner Bros), 100% Coco in New York, Brugklas de film. Niet alleen worden de liedjes er regelmatig gedraaid, Mylène & Rosanne zijn ook regelmatig te horen als Radio DJ bij Efteling Kids Radio.