Michael Pigge – Ga als je wil

Voor Michael Pigge betekent vriendschap enorm veel. Dat is ook de reden dat de samenwerking die hij sinds 2018 is aangegaan met producer-zanger én tekstschrijver Juan Richard heel veel waard is.

Juan Richard heeft voor Michael in zijn VolksRockMusic Studio al een aantal liedjes geproduceerd, waaronder ook hun gezamenlijke duet ‘De reden’. Hiervan verschenen zelf twee versies. Omdat Michael zoekende was naar een nieuwe single ging hij natuurlijk weer in conclaaf met Juan Richard of hij voor hem iets kon betekenen met betrekking tot zijn idee om de Frank van Etten klassieker ‘Ga als je wil’ nieuw leven in te blazen. Michael:’ Ik had aangegeven dat ik het nummer een compleet andere uitstraling wilde geven. Het gevolg is dat de bekende oude reizigerssound is verdwenen, maar er iets unieks voor in de plaats is gekomen.