Meidengroep Djumbo maakt een comeback!

De comeback van Djumbo zit er aan te komen, 20 jaar na hun debuutoptreden! Wat begon als een te gekke promotiestunt van supermarktketen Jumbo in 2004, groeide al snel uit tot een van de meest succesvolle Nederlandse meidengroepen aller tijden. Djumbo veroverde de Nederlandse hitlijsten met tracks als ‘Hide and Seek’, ‘Eyahe’ en ‘Boya Boya Bay’.

Overal in het land waren de meiden te bewonderen met hun optredens, eigen theatertour, en zelfs in films en tv-programma’s. Met gemiddeld meer dan 300 optredens per jaar was Djumbo een ongekend succes!

En nu, na twee decennia, zijn Lotte, Lindsy en Samantha terug voor meer! Boek deze fantastische meidengroep voor een dansbare, energieke show met hun eigen onvergetelijke hits en andere bekende tracks uit de zeroes. Perfect voor 00’s events, studentenfeesten, Guilty Pleasure events of elke gelegenheid waar wat girlpower aan toegevoegd mag worden!

bron Jan Vis