Marius Bakker – Ik ben jou nooit vergeten

Afgelopen jaar besloot Marius een periode van radiostilte te nemen zowel op het gebied van nieuwe singles als het verzorgen van optredens. Dat had op de eerste plaats te maken met de geboorte van zijn dochtertje en de vele opdrachten die hij binnenkreeg bij zijn dakdekkersbedrijf.

Omdat het op muzikaal gebied weer begon te kriebelen nam hij, zoals gewoonlijk, contact op met producer Frank Verkooyen . Marius opperde het plan om een oud Engelstalig nummertje uit de jaren ’70, die zijn vader vroeger veel draaide, door Frank onder handen te laten nemen. Verkooyen heeft een verrassend arrangement geproduceerd en liet door Wim Roeffen een Nederlandstalige tekst schrijven die over een jeugdliefde gaat. De titel is daarom heel toepasselijk ‘Ik ben jou nooit vergeten’.