Lorenzo scoort met debuutsingle “Keuzestress”.

Een eigen liedje uitbrengen voordat hij 10 jaar zou worden. Dát was de grootste wens van de 9-jarige Lorenzo uit het Groningse Noordhorn. Met de release van “Keuzestress” is die wens in ieder geval uitgekomen.


Maar maakt dat de stress niet groter, nu de single al is opgepakt door enkele grote radio en TV stations? Dat zal de toekomst leren maar geheel onervaren is Lorenzo ondanks zijn jonge leeftijd niet. Hij had al vaker niet onverdienstelijk op een podium gestaan. En dat smaakte naar meer en vroeg zich af of hij later misschien zanger zou kunnen worden. Zijn moeder trok de stoute schoenen aan en vroeg aan Alfred Voogd om een tekst te schrijven voor een eigen liedje. De tekst die Alfred schreef past helemaal bij Lorenzo en geeft heel duidelijk weer waar hij zelf al over nadenkt. Welk beroep moet hij later kiezen? In zijn familie is bijna iedereen vrachtwagenchauffeur en ook Lorenzo zelf wil graag chauffeur worden. Of misschien toch zanger? Martin Sterken heeft het liedje voorzien van prachtige muziek, waarbij de truckerssound heel duidelijk de boventoon voert. Martin deed ook de productie en 24 februari kwam de grote wens van Lorenzo uit met een heuse single presentatie van “Keuzestress”, dat vanaf heden ook beschikbaar is op alle streamingdiensten.