Lisette Schriever komt met nieuwe single

Lisette Schriever singer / songwriter uit Emmen en geïnspireerd door artiesten als Ryan Adams, Taylor Swift, Damien Rice en The Jayhawks.  Haar nummers schrijft ze in het Nederlands of in het Engels.

Ieder nummer met een eigen verhaal. Frisse, warme klanken van een akoestische gitaar, afgewisseld door snelle pop klanken op een elektrische gitaar. Omlijst door het melodische geluid van de mondharmonica.
De laatste tijd is ze vaak in Studio ‘Het Atelier’ te Weiteveen om samen met bassist en producer Frans Vollink en wisselende muzikale vrienden ( zoals Marlen Davers, Chris Vrijbloed, Rowdy Prins en Marco Geerdink)  daar haar nummers op te nemen. Nummers als “Harder than you know’-  Where were you’ – ‘Zie je mij’ en meest recentelijk ‘The Magic of Christmas’ zijn van haar hand en hebben veel airplay mogen krijgen. Lisette Schriever komt met een nieuwe single. Nederlandstalig deze keer en wederom geschreven door haarzelf en heeft de titel ‘Hou me vast’ meegekregen. Vanaf 7 maart op de streaming en download portals en via je favoriete radiostation.