KEES HAAK TEKENT BIJ GROOTSTE SCHLAGER_PLATENLABEL VAN DUITSLAND

Het hing al even in de lucht, maar nu zijn de handtekeningen dan toch écht gezet. Kees Haak, bekend van “Schmidtchen Schleicher” en “Tanz Tanz Tanz” heeft in navolging op het succes van de grote Duitse televisieshow “Schlagerspaß mit Andy Borg” een contract getekend met het grootste Schlager-platenlabel van Duitsland: Telamo music van de BMG Group.

“Het is een droom die in vervulling gaat”, zo reageert Kees zelf op het nieuws. “Bij zo’n groot platenlabel tekenen is echt fantastisch. We zijn aan een internationaal avontuur begonnen en nu begint de trein in beweging te komen. Ik krijg al stapels met fanmail uit Duitsland. Dat is echt zo onwerkelijk, maar ik geniet er met volle teugen van.”
Manager Wijbrand van der Sande vult aan: “Kees heeft een bepaalde uitstraling en presenteert zich op een manier die het Duitse publiek bijzonder charmant vindt. Hij is ontzettend benaderbaar en iedereen kent natuurlijk ‘Schmidtchen Schleicher’ waarmee zijn vader een wereldhit had. Het optreden bij Andy Borg is op een ongelofelijke manier aangekomen in Duitsland en Oostenrijk. Dit bij elkaar opgeteld zorgde ervoor dat de interesse van Telamo Music al snel gewekt was. Na wat heen en weer bellen en schrijven heb ik vandaag samen met Kees het contract ondertekend. Ik ben er al trots op, dus kun je nagaan hoe dat voor Kees moet zijn. We zijn heel nieuwsgierig naar alles wat gaat komen.”
Bij Telamo Music zijn ze blij met de komst van Kees. Directeur Ken Otremba geeft aan veel vertrouwen te hebben in de vervolgstappen die gaan komen voor Kees.
Kees Haak bevindt zich in goed gezelschap bij Telamo Music. Zijn muzikale ‘collega’s’ daar zijn onder andere Hansi Hinterseer, Marianne Rosenberg, Die Amigos, Marc Pircher en G.G. Anderson.
In het komende jaar staan er definitief al drie single releases en twee video releases op stapel voor de Duitstalige markt in geheel Europa. Ook staan er diverse grote Duitse televisie muziekshows op de rol voor komend jaar.
“Veel te doen dus de komende tijd, maar vanavond eerst proosten op dit schitterende succes”, aldus Kees Haak afsluitend.
___________________________________________
Voor management, info en boekingen: www.keeshaak.com
Op de foto’s: Kees Haak en Wijbrand van der Sande tekenen het contract van Telamo Music.
Foto’s: Private.