Johnny Bach en Sylvia Romy

Vrijdag is de release van de nieuwe single van Johnny Bach en Sylvia Romy op 1 van de meest succesvolle schlagerplatenlabels van Duitsland: Fiesta Records….en het persbericht hieronder krijgen onze oosterbuurse radiomakers en media.

Liefde kost iets meer tijd
Onder de titel “Love Takes Some More Time” presenteert Nederland percussionist Johnny Bach & Sylvia Romy een lied dat de harten raakt. De muzikale creatie komt uit de pen van Martin Sterken, terwijl de tekst in samenwerking tussen Johnny Bach en Walter Gerke ontstond. Als gevestigde solo-artiest in de Nederland laat een andere veelzijdige kant van hun kunde zien met dit nummer.
De productie van “Love Takes Time” is in de ervaren handen van de hitmaker Gerd Jacobs. Zijn gevoel voor pakkende arrangementen en hoogwaardige producties maakt hem lied een kenmerkende noot.
Het duo Johnny Bach & Sylvia Romy, die al individueel successen vierde in Duitsland, verraste en windt nu haar fans op met dit nummer. Het verhaal van het lied neemt de luisteraars weg een reis van drie minuten door de harten waar liefde tijd nodig heeft om zich te ontvouwen.
De single komt uit van het succesvolle label “Fiesta Records” (Andreas Rosmiarek, LC 02000).
Vanaf 15/03/2024 is het nummer beschikbaar op alle download en streaming portalen.