Jogchum Schuur laat Solo van zich horen met “ ’s Nachts als je eenzaam bent”

Met “ ’s Nachts als je eenzaam bent” laat zanger Jogchum Schuur weer solo van zich horen en hij heeft er zin in! De song is ooit geschreven door Fred en Angie Rootveld voor de band Trio Vision en Jogchum heeft het lied opnieuw opgenomen in een iets modernere uitvoering.

De afgelopen jaren heeft Schuur een restart gemaakt met Duo Nooitgedacht maar nu samen met Albert Hindriks. Ze gaan stad en dorp af voor piraten feestjes maar ook bruiloften en partijen. Toch ging het Jogchum weer kriebelen om een solo plaat op te nemen. Een plaat uit de oude doos “ ’s Nachts als je eenzaam bent” is opgenomen bij Studio Martin Sterken die er een prachtige productie van heeft gemaakt. Jogchum Schuur is een Nederlandse zanger, geboren in Finsterwolde. Op zijn 4e jaar begon de kleine Schuur als drummer, zijn ouders hebben hem altijd muzikaal gesteund en gingen stad en land af voor soundmix/playback shows waar hij vele bekers mee heeft gewonnen. Zijn grootste idool was en is Elvis Presley. Schuur begon zijn carrière in Quarter Backs en daarna met Duo Nooitgedacht samen met Jacob Werkman. Kort zong hij in de Marry Boys Band en deed hij verschillende solo optredens. In 2005 besloot hij te kiezen voor een solocarrière. In 2006 won Schuur de talentenjacht ‘Talent van het Noorden’, de prijs was een platencontract. Hij bracht in 2007 de single “Spreek me niet van liefde” uit. Na verschillende andere solo singels nam hij “Afscheid van een vriend” op, een
muzikaal eerbetoon aan zijn vader Harm Schuur.