Hitmachine Billy Dans lanceert eerste eigen album ‘Jongen Uit De Stad’!

In de schijnwerpers van de Nederlandse muziekscene staat Billy Dans, inmiddels bekend als de ultieme hitmachine. Naast zijn vele successen als songwriter heeft hij lang gewerkt aan zijn eigen nieuwe meesterwerk, het langverwachte Billy Dans album ‘Jongen Uit De Stad’ met hierop ook de nieuwe single ‘Vliegtuigmodus’.

Het album belichaamt de kenmerkende sound van Billy Dans, doordrenkt met typerende feel good vibes, positiviteit en dansbare tracks.

Billy Dans heeft zijn stempel gedrukt als uitvoerend artiest en meesterlijke componist, niet alleen voor zichzelf maar ook voor gerenommeerde collega’s zoals Snelle, Donnie, Tino Martin, Mart Hoogkamer, Turfy Gang, Bilal Wahib en vele anderen. Zijn eigentijdse typerende sound en tekstgebruik heeft de muziekwereld verrijkt, en met de titels op ‘Jongen Uit De Stad’ bewijst hij opnieuw zijn enorme talent. ‘Vliegtuigmodus’ is Billy’s nieuwe vrolijke en zomerse single in de stijl van Billy’s hits ‘Ontspanje’, ‘Beach Vibe’ en ‘Eiland’. Deze single bewijst maar weer dat Billy overal hits kan schrijven, zelfs in het vliegtuig onderweg naar zijn schrijfkamp in Turkije.

Maak kennis met het album ‘Jongen Uit De Stad’, veelzijdig in alle facetten, met reeds gekende hits en verrassende nieuwe tracks. Teksten van de straat en veelal recht uit het hart. Met meer dan 47 miljoen streams, een gouden award voor ‘Beach Vibe’ en bijna 10 miljoen streams voor ‘Ontspanje’ bewijst de muzikale duizendpoot naadloos aan te voelen waar de luisteraar voor gaat!