Gewoon Henri komt met “Het Litteken”

Het heeft even geduurd voordat zanger Gewoon Henri, de tatoeëerder uit Almelo, zich weer laat horen met een nieuwe single. Maar eindelijk is het dan zover en is de release van “Het Litteken” een feit.

Ook met deze prachtige nieuwe single van Gewoon Henri laat hij zijn kenmerkende stem weer horen in een prachtige tekst geschreven door Henri zelf en zijn maatje Juan Richard Niks. ‘Dit is mijn persoonlijke favoriete liedje en het gaat over iemand verliezen die zo belangrijk is voor je, dat het litteken nooit echt helemaal geneest en de pijn soms zelfs erger wordt…’ aldus Henri, die na het verlies van zijn geliefde oma veel steun en troost vindt in de muziek.
Beide heren hebben er weer een mooie productie van gemaakt in de VolksRock Studio met hulp van Reinout Vrijhoef en Renske Bos die hun steentje hebben bijgedragen. Reinout als muzikant en Renske verzorgt het koorwerk. Gewoon Henri is in no-time een begrip geworden in de Nederlandstalige muziek. Na zijn vorige singles die uitkwamen, “Hef het laatste glas” “Centen komen Centen gaan” “Dans met me” “Moeder” “Zonder Jou” “Beloof me” “Mijn beste besluit” en “Ga je met me mee” laat hij dus weer van zich horen en hoopt dat deze nieuwe single “Het Litteken” weer net zoveel aandacht gaat krijgen als zijn vorige nummers.