Euro-pa-pa Euro-pa-pa de populaire woorden van de afgelopen week.

Iedereen roept en zingt het de afgelopen week ; Euro-pa-pa Euro-pa-pa , HET liedje waar Joost Klein voor Nederland mee naar het ESF gaat.

 

Europapa….   Dit is de Nederlandse inzending van Joost Klein voor het Eurovisie Songfestival dat dit jaar wordt gehouden op 7, 9 en 11 mei 2024 in Malmö, Zweden.

De kleurrijke videoclip is geregisseerd door Véras Fawaz en is een verbeelding van de cinematische wereld van Joost. Als je goed oplet zie je meerdere opvallende gezichten in de cast, waaronder S10, rapper Donnie, René Froger, Emma Wortelboer en Dj Paul Elstak.

De songtekst schreef Joost samen met rapper Donnie en Tim Haars (als Gerrie van New Kids). De producer van Europapa is Teun de Kruif (Tantu Beats), met een bijzondere bijdrage van hardcore DJ Paul Elstak.