Duo Harten10 weer terug in originele bezetting

Met een remake van één van hun eerste singles ‘Liefde maakt blind’ maakt Tineke haar rentree bij het duo Harten 10.
Martien;  “Wat gebeurd is, is gebeurd en ik ben Maria dankbaar dat ze de afgelopen twee jaar de plaats van Tineke heeft ingenomen. Uiteindelijk kwam er toch een einde aan deze samenwerking en ik ben blij dat Tineke weer terug is”, vertelt Martien.
Los daarvan waren producers Arjan Venemann en Hans Aalbers in de studio al bezig een vernieuwde versie van “Liefde maakt blind” te produceren die nu wordt uitgebracht. “Het is een versie van deze tijd en valt bij toeval nu samen met de rentree van Tineke. Het is een uitstapje en gaan binnenkort de studio in om weer een ‘ouderwetse’ Harten10 single op te nemen”, vervolgen Martien en Tineke.