Duet Johnny Bach & Sylvia Romy

Met de titel ‘De liefde heeft nog wat tijd nodig’ presenteren de Nederlandse popartiesten Johnny Bach & Sylvia Romy een nummer dat het hart raakt. De muzikale creatie is geschreven door Martin Sterken, terwijl de tekst een samenwerking was tussen Johnny Bach en Walter Gerke.

Als gevestigde soloartiesten in Nederland laten ze met dit nummer een andere veelzijdige kant van hun kunnen zien.De productie van ‘Liefde heeft nog wat tijd nodig’ is in vertrouwde handen van hitmaker Gerd Jakobs. Zijn gevoel voor pakkende arrangementen en hoogwaardige productie geven het nummer een onmiskenbaar tintje.Het duo Johnny Bach & Sylvia Romy, dat al individueel succes boekte in Duitsland, verrast en verrukt nu hun fans met dit nummer. Het verhaal van het nummer neemt luisteraars mee op een reis van drie minuten langs harten, waarbij liefde tijd nodig heeft om zich te ontvouwen.