de Wannebiezz in Concert: mouwtjes opstropen en de schouders eronder

Het leven gaat niet altijd over rozen, daar weten de Wannebiezz ook over mee te praten. Onlangs hebben zij hun gedroomde vervolgconcert in Ahoy af moeten blazen. Het behoeft geen uitleg dat dit, in alle opzichten, een flinke aderlating is en dat ze deze beslissing niet lichtzinnig genomen hebben. “Klopt“, beaamt Gilles. “Hier zijn best wat slapeloze nachtjes overheen gegaan.

Gelukkig hebben we nu bijna alles afgehandeld en kunnen we ons focussen op nieuwe avonturen.”
Inderdaad“, reageert Arie. “Tuurlijk is het pijnlijk als je op je bek gaat, maar het is belangrijk dat je weer opstaat, je wonden likt en doorgaat.”

En dat is wat de mannen gedaan hebben; nieuwe plannen smeden, mouwtjes opstropen en gezamenlijk de schouders eronder. Rocco zegt daarover: “Arie, Gilles en ik besloten met onze begeleidingsband B!K D!EL, de backingzangeressen Marscha, Angelina en Megan, accordeonist Djan en contrabassist Wouter lekker te blijven repeteren. Niet alleen omdat het gezellig is om met elkaar te musiceren, maar ook omdat we de speciaal ingestudeerde liedjes en dansjes toch een keer voor publiek willen uitvoeren.” “Maar,” haast Gilles eraan toe te voegen, “we doen uiteraard ook ons Wannebiezz-repertoire. Het ken toch niet zo weze dat we Goeiemorge Zonneschijn, Ech Wel en het kangoeroedansje achterwege laten.”

Op zaterdag 5 oktober aanstaande geven de Wannebiezz dit eenmalige theaterconcert in de Vlaardingse Stadsgehoorzaal. En dat gebeurt op de Wannebiezzmanier: compleet met extra lange muzikale pauze en een uitbundige afterparty.

Waar maak je dat nog mee: een theaterfeest van 20:00 tot 01:00 uur.
Mis deze unieke avond niet!