De Amsterdamse Zomer keert terug met een stadionconcert op vrijdag 12 juli en zaterdag 13 juli 2024!

Tijdens dit 3 uur durende muzikale zomerfeest zullen de allerleukste artiesten van eigen bodem optreden op één van de meest iconische locaties van Amsterdam: het Olympisch Stadion.

De Amsterdamse Zomer zal op vrijdag 12 juli en zaterdag 13 juli 2024 plaatsvinden. De Amsterdamse Zomer zal plaatsvinden in en rondom het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het Olympisch Stadion is gelegen in Amsterdam Oud Zuid. (Olympisch Stadion 2, 1076 DE Amsterdam).

Line-up: André Hazes, Berget Lewis, Davina Michelle, Emma Heesters, Gerard Joling, Hans Kap, Jan Smit, Joël Borelli, Kris Kross Amsterdam, Mart Hoogkamer, Quido van de Graaf, Roxy Dekker, Tino Martin, Xander de Buisonjé, Yves Berendse en vele anderen!

Tickets – De Amsterdamse Zomer