Boerenrockfestival viert met Pasen Gruwelijk Fikkie Stoken

Als het team van het Boerenrockfestival zich ergens mee gaat bemoeien dan wordt het feest want onze missie is om zoveel mogelijk mensen te vermaken en te laten genieten. Zo ging het ook met het plaatselijk Paasvuur in Drouwenermond en Drouwenerveen.

Toen het Paasvuur naar het festivalterrein van Boerenrock in Drouwenermond werd verplaatst rolden we er als vanzelf in. Het begon op tweede Paasdag met een partytentje, een partybox en een paar kratjes bier. Inmiddels is het door gegroeid tot een twee dagen durend evenement met tapbier, patat, snacks , DJ’s en live muziek van goede bands en artiesten. Een mooie manier om je feestconditie op pijl te houden tussen de verschillende edities van het Boerenrockfestival in.
Uiteraard moet een evenement ook een naam hebben. Wij noemen het Gruwelijk Fikkie Støken een verbastering van Høken en een verwijzing naar het traditionele Paasvuur.
Vorig jaar hadden we een fantastische editie met optredens van de Høksons, Erik van Klinken, de Rockaholics, De Esperando’s en Karambam. Twee avonden een tot de nok toe gevulde tent met alleen maar mensen met feest in het hoofd. Dat is de bedoeling.
Dit jaar wordt GFS voor de 5e keer georganiseerd op 30 en 31 Maart op het Festivalterrein in Drouwenermond en de verwachting is dat er ca 5000 mensen, verdeeld over twee dagen,  een gruwelijk mooi feest gaan beleven.
Dit is het programma:
Zaterdag 30 Maart: Høken met de Heinoos en de Reeperbahner, Kaartje €19,- incl. ticketfee.
Zondag 31 Maart: Paasvuur en optredens van Mark’s Hazes Tribute en de Heeren van Aemstel band, Kaartje €14,- incl ticketfee