Wally Mckey met remake van zijn hit uit 2017 ‘JIJ BENT HET BESTE’

De altijd positieve zanger en entertainer Wally Mckey is terug met een heerlijke eigentijdse remake van een single die hij 7 jaar geleden uitbracht, genaamd ‘Jij bent het beste’.

Wally schreef dit vrolijke liedje samen met de bekende producer en componist Kees Tel. Door de TV serie ’Ik Geloof In Mij‘ kwam de vorige versie van dit nummer reeds opnieuw tot leven. Met name door de hilarische videoclips en uiteraard het toffe meezinggehalte, werd het liedje door TV-kijkend Nederland meteen omarmd.
‘Tijdens mijn optredens is het een veel gevraagd nummer en iedere keer gaat het publiek helemaal uit z’n dak! Eigenlijk zijn er 2 clips van dit nummer op internet te vinden. De ene is een zomerse clip met twee prachtige danseressen en in de andere speel ik een pater die wordt omringd door drie jonge danseressen van tegen de 80 jaar! Maar het leven begint dan ook bij 80, allemachtig het is prachtig’, aldus Wally.
Ondertussen is Wally Mckey druk met het afronden van zijn nieuwe album genaamd ‘De Tijd Hierna’ wat medio april zal worden uitgebracht. Voor de RTV-promotie van ‘Jij bent het beste’ ging Wally opnieuw een samenwerking aan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.