Sprookje nieuwe single van SJORSA

De Wageningse singer-songwriter SJORSA (24) maakt zich klaar om zijn betoverende tweede EP “Droom” te onthullen, een artistiek werk dat liefhebbers van popmuziek zal bekoren. Na tweemaal bevrijdingsfestival in Wageningen te hebben opgetreden en meerdere singles uitgebracht te hebben, is het nu tijd voor nieuwe muziek van de Wageningse zanger.

Met een mix van muzikale en visuele creativiteit brengt SJORSA een unieke en meeslepende ervaring naar zijn fans. SJORSA’s “Droom” EP, bestaande uit vijf meeslepende popnummers die in elkaar overlopen, is afgelopen vrijdag 23-02-2024 uitgebracht op o.a. Spotify. Iedere 4 tot 5 weken komt er een nieuw ‘Hoofdstuk’ van “Droom” online, waardoor de magie levendig blijft.

Naast de muzikale release heeft SJORSA ook enkele spannende aankondigingen in petto, waaronder nieuwe merchandise die perfect past bij de sfeer van “Droom”. Fans kunnen zich ook verheugen op optredens en andere coole evenementen in de toekomst. Om hiervan op de hoogte te blijven, kunnen fans SJORSA volgen op sociale mediaplatforms zoals TikTok en Instagram. Naast het maken van muziek geeft SJORSA ook workshops in onder andere songwriting en spoken word, waardoor fans de kans krijgen om zijn creatieve proces van dichtbij te ervaren.

Bron StadWageningen