‘Sarah’ is de nieuwe single van Ingmar Hut

Ingmar Hut timmert flink aan de weg met de release van zijn nieuwste single ‘Sarah’. Begonnen in 2019 is dit alweer zijn elfde single. Sarah is een uptempo nummer en één keer gehoord krijg je ’m niet meer uit je hoofd.

Wat begon als een soort van grap is nu een serieuze carrière geworden. “In 2019 was ik bij Martin Sterken in de studio en voor de gein namen we “Wie goed doet, die goed ontmoet” op en dat bleek verrassend goed. Toen is het begonnen”, vertelt de 27 jarige Ingmar enthousiast. Ook de nieuwe single ‘Sarah’ is opgenomen bij volksproducer Martin Sterken. “Het is een cover van Andy Borg en Martin heeft de Nederlandse tekst gemaakt en de single geproduceerd”, zegt de Drentse zanger. Het koorwerk is van Wiesje Westerlaken, de gitaarpartijen zijn van Jan de Vrieze en de videoclip is geproduceerd door CreAgency. Dit jaar is extra speciaal want Ingmar viert op zaterdagavond 10 februari zijn 5 jarig jubileum in Alteveer (Drenthe) met medewerking van enkele gastartiesten waaronder Lucas & Gea. Uiteraard presenteert Ingmar daar zijn nieuwste single ‘Sarah’. Kaarten zijn te bestellen via kaartverkoop@ingmarhut.nl. Raadplaag www.ingmarhut.nl voor alle informatie.