Ruben Annink – Horizon

Ruben Annink is een Nederlandse singer songwriter die met zijn kenmerkende volle en kleurrijke stem herkenbare pop songs maakt. Ruben Annink wordt bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan de programma’s ‘The Voice Kids’ en de ‘De Beste Singer Songwriter’.

In 2019 tekent Ruben Annink bij Warner Music, neemt deel aan ‘De Beste Zangers’ en maakt daar indruk met zijn versie van “Hoe Is Hij”. Ruben Annink bracht al verschillende singles uit waaronder “Wie Ze Was”, “Als Het Eventjes Niet Gaat”, “Iemand”, “Wat Heb Je Nou Gedaan” en “100 Volt”. Ruben Annink laat zich inspireren door verhalen van de mensen om hem heen en zijn eigen ervaringen. Ruben leeft zijn eigen leven, maakt fouten en staat weer op. Deze thema’s vormen de rode draad in Ruben Annink zijn nummers. Abonneer je op het kanaal van Ruben Annink voor official music videos, official audio, lyric videos, albums, cover videos, live optredens en behind-the-scenes content.