Nieuwe single voor Schot deur ’t Pleeraam.

Schot deur ’t Pleeraam is een band die bekend staat om een avond høken, brekken en angoan! Kortom een onvergetelijke avond met herkenbare muziek en dat al bijna 25 jaar.

Natuurlijk heeft ook deze band minder in de agenda staan na de Corona periode maar langzaam vult de agenda zich weer. En dat vullen van de agenda kon wel eens sneller gaan nu er een nieuwe single is verschenen. “De schrik van Harculo” is een op waarheid berust verhaal van een zwerver die tot zijn overlijden in 1971 in Zwolle Kerspel woonde. De band heeft veel informatie verzameld over deze man en het op cd gezet. Iedereen die de man heeft gekend zal het beleven aan een feest van herkenning. Alle anderen zullen zich na het beluisteren van dit nummer een voorstelling kunnen maken hoe hij ooit was.  Schot deur ’t Pleeraam is natuurlijk ook te volgen op social media.
Het adres www.facebook.com/schotdeur.tpleeraam.1