Nieuwe single Figgo – Ga die wereld uit!

Ontmoet zanger Figgo, de charmante zanger uit Nijmegen met een diepe liefde voor het levenslied. Zijn nieuwe single “Ga die wereld uit” is een nieuwe variant op het origineel “Kronenburg Park” uit 1985 van de Nijmeegse Frank Boeijen Groep.

Figgo is geboren onder de rook van Nijmegen en als klein mannetje was al duidelijk dat hij iets in de muziek ging doen. Op jonge leeftijd kreeg hij een draaitafel… De liefde voor het Nederlands lied was geboren… Hij draaide in vele kroegen en met succes! In de wijde omgeving werd Figgo bekend als de zingende DJ met een hart voor Nederlandstalige muziek.

Op 16-jarige leeftijd besloot Figgo te kiezen voor zijn grote passie. Zijn draaitafel maakte plaats voor de microfoon. Vele kroegen en zalen gaven deze jonge, energieke zanger op dat moment de kans om kennis te maken met het grotere publiek. Vanaf dat moment wist de zanger het zeker, dit is wat ik wil, hier ligt mijn hart. Inmiddels is zanger Figgo geen onbekende meer en is hij hard op weg om het grote publiek te bereiken.