Nieuwe single en nieuw album Ilse DeLange

In mei zal Ilse DeLange een nieuw album gaan uitbrengen en dat de titeltrack “Tainted” haar komende single zal zijn, release is gepland op vandaag, vrijdag 16 februari.

Ilse; “Hoe kan zoiets goeds zo gaan wrong…it is een vraag die we ons allemaal wel eens stellen. Wanneer je denkt dat iets onbreekbaar is en dan breekt het. Iedereen creëert zijn eigen waarheid, zijn eigen perspectief, het kleurt je gedachten over de ander en de situatie. Je hebt tijd nodig om jezelf op een rijtje te zetten. En toen… door de scheuren breekt nieuw licht door en brengt je bloemen. Wat ben ik trots op dit nummer. Het begon met een klein akoestisch idee. Ik had nooit verwacht dat het zo episch zou worden. Bedankt Niels, Duijf en Bart voor jullie eindeloze steun en creativiteit. Bedankt Cenzo en Matt voor het zo goed laten klinken in de mix en mastering.
We hebben dit nummer al live gespeeld en het is geweldig….. IK HOU ervan. Wil ook Rens Dekker enorm bedanken voor het maken van het geweldige kunstwerk. Nadat we spraken over wat dit nummer voor mij betekende en wat de ervaring was die het inspireerde, kwam hij terug met dit absolute kunstwerk!
Single release: vrijdag 16.02.2024
Album release: vrijdag 03.05.2024