Nieuwe single Bart Keizers – Jongens Van Het Plein

Keizers Records is verheugd de nieuwe single ‘Jongens Van Het Plein’ van Bart Keizers aan te kondigen. “Na het succes van mijn debuutsingle ‘Sleutel Van De Kroeg’ heb ik niet stilgezeten. Met mijn nieuwe single wil ik een ode brengen aan onvoorwaardelijke vriendschap.

De jongens die ik al vanaf het dorpspleintje vroeger ken, staan nu samen op het Rembrandtplein waar ik wekelijks optreed.” – Bart Keizers.

Jongens Van Het Plein’ is geschreven door Robert Vredeveld, Jeroen Russchen en Bart Keizers. Vredeveld & Russchen Music heeft ook de verdere productie gedaan. Dit heeft geresulteerd in een lekker vrolijk, uplifting nummer met een disco beat. Het is de tweede single voor Keizers Records, het eigen label van Bart Keizers. Met deze ‘bro’s before ho’s’ vibe, kan dit maar zo eens hét nieuwe vriendengroep ‘anthem’ worden.