Nieuwe single 3JS met Red Limo String Quartet: “Wie Ben Ik”

Vanaf 6 maart touren de 3JS samen met een wel heel bijzonder gezelschap langs de Nederlandse theaters. Het Red Limo Quartet zal namelijk 35 shows lang met hen door het land trekken. Het strijkkwartet onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap is in binnen- en buitenland bekend. Zo tourden zij bijvoorbeeld de hele wereld over als begeleiders van Pearl Jam zanger Eddie Vedder tijdens diens solo tour.

Ook de 3JS hebben in het verleden bij tv-optredens al vaker met dit getalenteerde kwartet samengewerkt. Voor deze eenmalige tour hebben de 3JS samen met de strijkers hun meest bijzondere liedjes in een compleet nieuw jasje gegoten. Daarnaast komen er ook een aantal verrassende covers langs tijdens de voorstellingen. De tour loopt tot 1 juni en kaarten zijn nu te koop via www.ntk.nl Enige haast hierbij is echter wel geboden, de eerste theaters zijn namelijk al uitverkocht! Deze tour-samenwerking met Red Limo Quartet in de theaters is eenmalig. www.3js.nl geeft meer informatie over single, band en tour.