Mike Peterson Live in Concert

Hij wordt al jaren geroemd als een van de beste zangers van Nederland en weet overal grote indruk te maken met zijn unieke stemgeluid. Of dit nu bij de uitverkochte concerten van Toppers in Concert in een kolkende Johan Cruijff ArenA was, waar hij als gastartiest maar liefst 13 keer mocht optreden, of natuurlijk elders door heel Nederland.

Op maandag 23 september gaat hij een vernieuwde fantastische show neerzetten in het AFAS Circustheater in Scheveningen. We hebben het over niemand minder dan mister show en soul man… Mike Peterson!

Samen met zijn 10 koppige liveband zal de zanger een onvergetelijke show neerzetten waarbij natuurlijk zijn eigen grootste hits voorbij komen maar ook zijn favorieten en idolen waaronder Tom Jones, James Brown en vele andere giganten.
Met zijn jarenlange ervaring in de showbusiness neemt Mike Peterson je mee in een avond vol muzikale hoogtepunten.

De kaartverkoop is van start gegaan en inmiddels is de 1e rang binnen no-time uitverkocht!

Bestel nu je kaarten en bereid je voor op een avond vol entertainment en hoogtepunten!
www.mikepeterson.nl