MARCO MEESTERS BLAAST ‘DE SMOKKELAAR’ NIEUW LEVEN IN

Met een remake van de legendarische Johnny Hoes klassieker ‘De Smokkelaar’ meldt de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger/componist/tekstschrijver Marco Meesters weer met een kneiter van een single.

Marco is al jarenlang actief in de muziekwereld en geen onbekende, zowel voor als achter de schermen. Hij schreef vele liedjes voor o.a. Yosee, William Burg, Jack Verduyn, Franky Falcon, Charelle en vele anderen. Maar ook zelf wist Marco Meesters als artiest diverse successen te behalen. In 2012 debuteerde hij met ‘Kijk In De Spiegels Van Het Leven’ gevolgd door singles als ‘Ik Ben Er Voor Jou’, ‘Kleine Prinses’, ‘Jij Liegt En Bedriegt’ en ‘Drink Rode Wijn’ en zijn grootste hit ‘Ik Heb Het Altijd Al Geweten’. Voor zijn nieuwe single koos Marco voor een uptempo bewerking van ‘De Smokkelaar’. Dankzij de herkenbaarheid en het dansbare gehalte heeft Marco Meesters met ‘De Smokkelaar’ zeker hitkansen.