Jan Smit nieuwe DJ op Sterren NL Radio

Jan Smit is de nieuwe dj bij Sterren NL Radio. Mister Muziekfeest presenteert vanaf zaterdag 2 maart het Muziekfeest op de Radio.

Naast de grootste Nederlandse hits, hoor je in het Muziekfeest op de Radio ook veel live-muziek uit het Muziekfeest van het Jaar en het Muziekfeest op het Plein. Daarnaast draait Jan iedere week zijn favoriete nummer in de Hit van Smit én hoor je veel muziek uit Volendam. Jan Smit is verheugd over zijn aanstelling: “Aan mijn carrière bij AVROTROS mag ik een nieuw hoofdstuk toevoegen. Die van commentator bij het Eurovisie Songfestival sluit ik af. Ik heb vorig jaar intern al aangegeven dat ik mijn Songfestival-werkzaamheden zou neerleggen.” “Dit geeft me de ruimte om nieuwe muzikale dingen te doen, zoals nu dus een eigen radioshow te maken! Ook om het Muziekfeest op deze manier nog dichter bij de mensen te brengen, het leeft als nooit tevoren”, aldus Jan.

npo – Sterren.nl