Gordon – Album Van Mijn Leven en single Amsterdam Blijft Altijd Mijn Home

Dit nieuwe album, ALBUM VAN MIJN LEVEN, verschijnt acht jaar na zijn aankondiging om te stoppen met zijn muzikale carrière vanwege persoonlijke omstandigheden. Na zijn ontmoeting met Bernd van den Bos en de positieve reacties na zijn optreden in ‘Klassiekers met Kleinsma’, begon het te kriebelen om weer de muziekwereld in te  stappen.

“Vooral mijn publiek en fans heb ik gemist. Ik raakte mezelf kwijt en moest bepaalde keuzes maken die toen juist waren, maar nu, 8 jaar later, niet meer gelden,” aldus Gordon. “Ik ben erg trots op dit album vol nieuwe muziek waarin ik mijn leven overdenk. En ik koester vooral het nummer ‘Amsterdam Blijft Altijd Mijn Home’, dat voor mij als thuiskomen voelt, waar ik ook ter wereld ben geweest.” Dit lied weerspiegelt zijn verbondenheid met de warmte van de stad.

In samenwerking met Bernd van den Bos en getalenteerde muzikanten heeft Gordon ‘het album van zijn leven’ gecreëerd, waarin hij terugblikt op de prachtige, maar ook de uitdagende momenten in zijn leven. Bernd van den Bos is trots op de samenwerking en het resultaat: “Gordon weet wat hij wil, zingt zoals we van hem gewend zijn en ik bewonder dat hij met dit album een nieuwe, persoonlijke weg heeft durven inslaan.”