GERARD PALTS LANCEERT NIEUWE MEEZINGER ‘9 TOT 5’

Al jaren bouwt volkszanger Gerard Palts geleidelijk aan zijn muzikale carrière. Zo gooide hij eerder hoge ogen met het nummer ‘Jongen van de Handel’ en kwam hij volop in het nieuws met Stoepfeestje. Nu voegt hij een nieuwe plaat toe aan zijn repertoire: ‘9 tot 5’!

‘9 tot 5’ is de Nederlandse vertaling van de Dolly Parton-klassieker ‘9 to 5’ uit 1980. “Het nummer is al ruim 40 jaar oud en is desondanks nog heel populair. Hierdoor ontstond bij mij het idee om deze track in een Nederlands jasje te steken,” vertelt de Apeldoornse volkszanger over de totstandkoming van de single. Voor de single is Gerard een samenwerking aangegaan met tekstschrijver Hans Louws en producers Joris van Dijk en Michel Clerx (Sonic Solutions). Het resultaat is een onvervalste meezinger met een aanstekende én herkenbare melodie.
Gerard zelf is zeer tevreden met het resultaat: “Ik sta in het land op de meest uiteenlopende feesten en probeer een breed publiek te bedienen. Daarom wilde ik een nummer maken dat voor iedereen erg herkenbaar is en ik ben ervan overtuigd dat dat met ‘9 tot 5’ is gelukt.” Ook de eerste reacties uit het land zijn louter positief.
De single verschijnt bij Hit It! Music en is te streamen op de bekende platforms. Casper Janssen is verantwoordelijk voor de plugging en promotie, terwijl Blue Motion Media opnieuw de bijpassende videoclip heeft geschoten.