Elisabeth Grey presenteert EP en single

“Don’t Stop The Dancing” is de nieuwe single van de Nederlandse singer-songwriter ELISABETH GREY die anticipeert op de release van de EP “I Am! Am I?”, beschikbaar op alle digitale platforms en in radiorotatie, gepubliceerd en gedistribueerd door (R)esisto (Italië).

De single “Don’t Stop the Dancing” drukt het verlangen uit naar vrijheid en om zelf te beslissen wat te doen in het leven, en vooral wie te zijn.

ELISABETH GREY Nederlandse singer-songwriter . Ze vormde haar eerste band op 13-jarige leeftijd, geïnspireerd door verschillende muzikanten en muziekgenres. Het is moeilijk om een specifieke stijl in Elisabeth te categoriseren. Ze creëert wat ze mooi vindt, vaak een mix van inspiraties uit de jaren 70/80, gecombineerd met hedendaagse geluiden.
Ze schrijft en componeert muziek met de wijsheid en lichtheid die alleen komt met tijd en tientallen jaren ervaring, Elisabeth is van plan een hele generatie te vertegenwoordigen die niet opgeeft. Gedurende haar hele volwassenheid slaagt de artiest er nog steeds in om vreugde en verwondering over het leven te uiten.

De singer-songwriter heeft haar artistieke carrière op een unieke manier opgebouwd, samenwerkend met enkele van de beste Nederlandse muzikanten, waarbij ze met succes twee generaties samenbrengt. Zeer herkenbaar en optimistisch, het werk van de artiest behandelt thema’s die alle generaties gemeen hebben. De inhoud van de teksten wordt samengevat in essentiële maar tegelijkertijd zeer expressieve concepten.