Een hele zoete week voor Robert van Hemert!

Deze week was een mooie week voor Robert van Hemert. ‘Zoet, Zout, Zuur’ was deze week de Smulschijf bij 538 én Robert werd uitgenodigd om ‘Zoet, Zout, Zuur’ live ten gehore te brengen met band. Bovendien is Robert aangekondigd als de eerste artiest voor 538 Koningsdag!

Op maandag werd Robert verrast dat hij deze week de Smulschijf van 538 had. Vervolgens werd hij uitgenodigd om op woensdagochtend live in de studio langs te komen om te zingen, samen met Micky Fisser en zijn band. Als klap op de vuurpijl werd hem daarna gevraagd wat hij op Koningsdag allemaal op de planning had staan en of er nog een gaatje vrij was in zijn agenda… En daarmee werd Robert op radio aangekondigd als de eerste artiest voor 538 Koningsdag in Breda!

Bovendien werd de single bij Qmusic gedraaid én kwam de single ook binnen op nummer 24 in de Top 40 Tipparade. Dat belooft een knallend begin van het weekend!

Bekijk het optreden van Robert in de 538 ochtendshow hieronder.