ANNO VAN WANROOY TERUG MET ‘KAN HET NIET GELOVEN’

Allround entertainer Anno van Wanrooy presenteert met ‘Kan Het Niet Geloven’ een fatnastische opvolger van ‘Speel Niet Met Mijn Hart’. Anno heeft in de loop der jaren al een flinke staat van dienst opgebouwd. Zo had hij verschillende gastrollen in series als ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, ‘Goudkust’ en ‘Blauw Blauw’.

In 2005 won hij Popstars The Rivals en maakte hij deel uit van de boyband Men2B waarmee hij met de single ‘Bigger Than That’ een gouden plaat wist te vergaren. Vervolgens trad hij toe tot de volkse boyband Stad & Land, die hij samen met Dennis Baars en Allan Hoekman vormde. Ook hiermee werden diverse hits gescoord en optredens op de Mega Piratenfestijnen en TROS Muziekfeest Op Het Plein. Samen met zijn vrouw Maria vormt hij De Wanrooytjes en schitterden ze in de tiendelige reality soap ‘Bij Ons Op Het Kamp’. Momenteel zijn De Wanrooytjes een ware TikTok sensatie en behalen ze miljoenen views op het platform. En de Wanrooytjes zullen in de toekomst nog veel van zich laten horen….

Toch laat de muziek Anno niet los, en met ‘Kan Het Niet Geloven’ is hij weer helemaal terug op het muzikale vlak. Het is een gipsy-achtige track welke geschreven en geproduceerd is door Peter van Kesteren. De verwachtingen rondom deze single zijn hoog gespannen.