50 jaar Gerry’s Inn – Stefan Storm

Nederlandse artiesten bedanken de bezoekers van Gerry’s Inn in Westendorf met een unieke vertolking van de klassieker “Wir sagen danke schön” van Die Flippers.

Al jarenlang is Gerry’s Inn in het Oostenrijkse Westendorf een toevluchtsoord voor Nederlandstalige artiesten tijdens het winterseizoen, en ook dit jaar is geen uitzondering. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van deze legendarische après-ski bar hebben twee artiesten van Gerry’s Inn – Stefan Storm en Toon Wouters, bijgestaan door de Gebroeders Lenk – een bijzondere draai gegeven aan de hit “Wir sagen danke schön” van Die Flippers.

De unieke interpretatie van dit iconische nummer is een oprechte blijk van dankbaarheid aan de bezoekers van Gerry’s Inn, die de gezellige après-ski bar in Oostenrijk de afgelopen 50 jaar hebben bezocht. Door de melodie van “Wir sagen danke schön” een Nederlands tintje te geven, willen de eigenaren Jacob en Jozef Lenk hun diepe waardering tonen voor de onvergetelijke ervaringen die Gerry’s Inn door de jaren heen heeft geboden aan zowel artiesten als feestgangers.

Gerry’s Inn heeft een lange geschiedenis van het verwelkomen van Nederlandse artiesten en hun fans, waardoor het voor velen tijdens het wintersportseizoen een thuis weg van huis is geworden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze bijzondere mijlpaal van 50 jaar wordt gevierd met muzikale hommages zoals deze unieke interpretatie van de klassieker van Die Flippers.

De samenwerking tussen Stefan Storm, Toon Wouters en de Gebroeders Lenk belooft een sensationeel eerbetoon te zijn aan de tijdloze sfeer en de vreugdevolle herinneringen die Gerry’s Inn al een halve eeuw lang verspreidt. Deze speciale uitvoering zal ongetwijfeld het hoogtepunt worden van het jubileumfeest en een blijvende indruk achterlaten op alle gasten die de legendarische bar bezochten en bezoeken.