Zangeres Bianca vliegt hoger dan hoog…

Een Italiaanse song uit de jaren 80 is opnieuw razend populair geworden, dankzij Italiaanse voetbalfans. “Sara perche ti amo” wordt luidkeels meegezongen en is een klassieker die anno 2024 weer opnieuw de kop op heeft gestoken. Zangeres Bianca Balendonck heeft het nummer nu bewerkt tot een limburgse vastelaoveskraker.

‘Veer vlege hoger dan hoog’ is een opmerkelijke plaats tussen alle “Hoempa Tetete’-muziek die je deze maand veelal hoort. Bianca kon wel eens de verrassing van vastelaovend 2024 worden met dit unieke nummer.

In het TV Ellef programma Vastelaoves Kaffee presenteerde Biance deze week het liedje, en dat was meteen een schot in de roos.

Besloten werd om het nummer meteen uit te brengen, de videoclip werd op Youtube gezet en ook is het liedje al op Spotify te horen.