Zanger en Entertainer Pascal Schipper naar New York?

Zanger en entertainer Pascal Schipper uit Hoogeveen gaat voor marathon naar New York, zo laat hij zijn volgers weten middels een video op zijn sociale media kanalen. De 36 jarige zanger zet zich heel 2024 in voor TEAMRICO. “Wie had dit ooit kunnen bedenken, 2 jaar geleden heb ik mijn hele levensstijl aangepast en nu van 140 kilo naar topfit voor een marathon en dat voor het goede doel” aldus de zanger.

“42kM en 195 meter is heel ver maar, je komt mij al vaak tegen want ik maak al aardig wat trainingskilometers door ons mooie Hoogeveen”. “De 10mijl cascade staat dan ook al met stift in mijn agenda” aldus Pascal.
Team Rico zamelt geld in voor Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis, dit is de fondsenwervende stichting voor Beatrix kinderziekenhuis en zet zich in om het verblijf van kinderen in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dit door o.a welzijnsprojecten te financieren waarmee de verblijfs- en speelomgeving van patiƫnt en ouder word verbetert. Maar ook tijdens behandelingen zijn ze er om stress en angstreductie tegen te gaan. Ook maakt de stichting het mogelijk om meer wetenschappelijke onderzoeken te laten plaatsvinden.
Team Rico bestaat dit jaar uit 5 leden: Dorette Duurkoop, Hans van ’t Hul, Peter Duurkoop, Ilona Schra -de Nes en Pascal Schipper. Team Rico komt voort uit het levensverhaal van Rico de zoon van Hans en Dorette. Rico is namelijk op 30-10-2015 veel te vroeg en met verschillen aangeboren afwijkingen geboren. Waardoor Rico nu volledig afhankelijk is van een tracheacanule, beademing en sondevoeding. Door de afwijkingen heeft hij de eerste 2 jaar merendeels door gebracht in het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG. Hier hebben Hans, Dorette en Rico gezien wat voor fantastische werk, deze mensen verrichten en hebben zij Team Rico opgezet. Op de sociale media kanalen van Pascal Schipper is een link te vinden naar de actie waar je een donatie kunt doen. “Ik hoop op jullie steun, help en volg TEAMRICO in hun weg naar NEW YORK.