WALLY MCKEY KLAAR VOOR CARNAVAL MET ‘HOUD ‘M VAST KATHARINA’

Met ‘Houd ‘m Vast Katharina’ heeft zanger/entertainer Wally Mckey een kneiter in handen voor het naderende carnaval.

Wally startte zijn carrière half jaren ’70 als leadzanger van de legendarische glamrock band Lemming. Twee jaar geleden was Wally te zien als een van de meest opvallende artiesten in de populaire SBS6 serie ‘Ik Geloof In Mij’, wat hem veel publiciteit en hernieuwde waardering opleverde.

Nu laat Wally van zich horen met de onvervalste carnavalskraker ‘Houd ‘m Vast Katharina’, een bewerking van een oude hit van Chris Debuut uit 1979. Hiervoor ging Wally de samenwerking aan met de succesvolle producer Kees Tel die het samen met Wally in een heerlijke 2024 versie stak. De bijbehorende videoclip zal op alle bekende clipkanalen te zien zal zijn.