Nieuwe single Jeffrey Lake; Engelbewaarder

Jeffrey Lake is al jaren geen onbekende meer in de artiestenindustrie. Hij is geboren in Delft en woont inmiddels alweer 18 jaar in Rijswijk. Jeffrey komt uit een muzikaal gezin en het zingen wordt Jeffrey dan ook met de paplepel door zijn vader (René van der Meer) ingegoten. Zijn vader is dan ook zijn grote voorbeeld. Als kind is Jeffrey al een echte sfeermaker.

Op 16-jarige leeftijd begint hij met modellenwerk, werkt voor vele reclamebureaus en is zelfs het gezicht van een Italiaanse kledinglijn. Jeffrey heeft ook ervaring met tv-werk. Hierna besluit Jeffrey zich volledig te richten op de muziek en ontwikkelt zich al snel als zanger. Hij doet succesvol mee aan diverse talentenjachten, waaronder de bekende televisieprogramma’s Idols, Popstars en Beat It.

Hij staat op grote podiums met een aantal bekende artiesten zoals: Rein Mercha, Samantha Steenwijk, Jeffrey Kuipers, Boris (van Idols), Wesley Klein (Popstars winnaar), Django Wagner, Willem Barth en vele anderen.

Zijn nieuwste single “Engelbewaarder” heeft hij in een nieuw jasje gestoken. Hij wilde het nummer op zijn eigen manier maken en dat is zeker gelukt! Beluister de akoestische versie van “Engelbewaarder” op alle download en streamingsportals.