Nieuwe single “FEESTDUO HAPPY OUWER”

Hier is de nieuwe release van het feestnummer “Neem Me Mee” van het Feestduo Happy Ouwer! Het nummer is oorspronkelijk uitgebracht in 1998 door de Nederlandse band “De Klos”.

“Neem Me Mee” is een opzwepend feestnummer dat perfect past bij elke feest gelegenheid. Met zijn vrolijke klanken en tekst die in je oren blijft hangen, zal het zeker de dansvloeren vullen en feestgangers in beweging brengen.

De componist en opnamestudio achter deze nieuwe release (en tevens hoorbaar op accordeon) is niemand minder dan Manfred Jongenelis. Met zijn jarenlange ervaring in de muziekindustrie heeft hij een unieke sound weten te creëren die “Neem Me Mee” naar een hoger level tilt.

Dus, waar wacht je nog op? Ga naar je favoriete media platform, beluister of bekijk “Neem Me Mee” en laat je meeslepen door de aanstekelijke melodieën van Feestduo Happy Ouwer. Dit feestnummer is er één die je niet wilt missen!